Gyakori kérdések a ligetszépe olajról

Mi a ligetszépeolaj?

A ligetszépe egy virágos növény, mely éjszaka virágzik. Latin neve: oenothera biennis. a növény magjából kinyert olajat nevezzük ligetszépeolajnak.

Az olaj kiváló alternatív gyógymód a szívbetegség, a magas koleszterinszint, a keringési zavarok, a premenstruációs szindróma, az endrometriosis, az emlők fájdalmainak, a menopauza bizonyos tüneteinek , az ekcéma, a pikkelysömör, az akne, a csontritkulás és a sclerosis multiplex tüneteinek enyhítésében. Az olajat még a rák, az Alzheimer-kór, az azstma, a cukorbetegség, a hiperaktivitás és a gyomor- vagy bélrendszeri rendellenességek tünetei enyhítésére is felhasználják.

ligetszépeolaj


Honnan szerezzem be a ligetszépeolajat?

Az FDA a ligetszépefélék nem minden típusára hagyta jóvá a gyógynövény megjelölést. Mielőtt ligetszépeolajat vásárolunk, győződjünk meg a forrás hitelességéről. A ligetszépét mindenhol úgy árulják mint gyógynövényt, azonban mivel nincsenek szabályozott gyártási szabványok, sokszor kerül az olajba más növényi vegyület, toxikus fémek vagy más drogok is. Váároljunk megbízható forrásból, hogy minimalizáljuk a szennyeződés kockázatát! (pl. bioboltok)


Mi a legfontosabb információ, amit tudnom kell a ligetszépeolajról?

Ne szedjük a ligetszépeolajat az orvos ajánlása nélkül, ha epilepsziában, skrizoféniában vagy vérzési rendellenességgel rendelkezünk. műtét előtt, ha véghígítókat vagy antipszichotikus szereket kaptunk, akkor ne szedjük az olajat. A ligetszépeolaj nem helyettesíti az orvos által felírt gyógyszert.


Mikor tilos a ligetszépeolaj használata?

Ne használjuk a készítményt műtét előtt vagy ha allergiás a ligetszépére. konzultáljon orvosával, mielőtt el kezdi szedni a ligetszépeolajat, ha epilepsziás, skrizofén, vérzékenységben vagy véralvadási zavaroktól szenved. Tartsuk be a tájékoztatón található utasításokat. Ne használjuk a terméket nagy mennyiségben vagy túl hosszú ideig.

A ligetszépeolajnak nem ismert magzatkárosító hatása, így terhesség alatt fogyasztható, de előtte érdemes megkérdezni az orvosunkat. Nem ismert, hogy a ligetszépeolaj bejuthat-e az anyatejbe, így szoptatás előtt is konzultáljon az orvosával. Gyermekeknek nem ajánlott a fogyasztása!

Ligetszépe olaj vásárlása

MediNatural ligetszépeolaj 20 ml

-12% MediNatural ligetszépe olaj 20 ml

A ligetszépe olaj értékes összevetőinek köszönhetően alkalmas a száraz, hámló, érzékeny gyulladt bőr ápolására.

Ár: 1450 Ft
1645 Ft
Megnézem

Ligetszépe Olaj kapszula200 db (Sanct Bernhard)

Ligetszépe Olaj kapszula 200 db (Sanct Bernhard)

Aktiválja az anyagcserét, támogatja a természetes hormon egyensúlyt, szedése egészséges sima bőrt eredményez. Segít abban, hogy nap mint nap jól érezze magát.

Ár: 5890 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!